You are hereActualitat

Actualitat


By xell - Posted on 13 October 2014

MONOGRÀFICS DE CRIANÇA 2015-16!

A través de dinàmiques corporals, les reflexions conjuntes i revisions a experiències d'alguns referents podrem descobrir (o redescobrir) alguns d'aquests elements bàsics per construir noves realitats on les necessitats dels infants estiguin mirades. Un passeig per aprofundir en les actituds, les intervencions, el joc, algunes experiències interessants...sota la visió de la XELL.

Horari: de 10:00 a 14:00

Preu: 40 euros socis - 50 no socis

"Una mirada que no juzga, una mirada que no evalúa, una mirada que sonríe afectivamente. UNa mirada que dice "eres importante para mí, y te tengo presente. Lo que te pasa, lo que a ti te interesa y cómo estás, para mí es importante. Yo estoy aquí para eso, para acompañarte". (Cristina Romero)

Si us voleu apuntar només cal que cliqueu Aquí i ompliu el formulari

Si voleu rebre més informació escriviu a crianca@educaciolliure.org

Plataforma per una Educació Centrada en la Persona

Sense oblidar la lluita pel reconeixement i la legalització explícita de les nostres opcions pedagògiques, ja sigui en espais organitzats, com a casa. I seguir col·laborant perquè aquesta mirada cap a la infància segueixi penetrant al sistema públic i enriquint l'oferta escolar, formant mestres, esplais, etc! La XELL forma part i participa de l'arrencada de la Plataforma per una Educació Centrada en la Persona la PECP. La Plataforma per una educació centrada en la persona és l'espai de trobada d’entitats, famílies i ciutadania en general, que des d’opcions diverses confluïm en un punt: Volem posar l'educació al centre del debat social i la persona al centre de l'educació.

Per això vam organitzat les Jornades per una educació centrada en la persona , els passats 24 i 25 d'octubre, tot un èxit!!!!

Per tot això seguim comptant amb el vostre inestimable suport!

Directori de productes i serveis oferts per socis de la XELL

Busqueu un fuster, un massatge, una mainadera, una casa rural, un llapis, un concert a casa, un enginyer, una traducció...?

Directori de productes i serveis


Un directori públic on els socis i sòcies de la XELL hi podreu inscriure la vostra pròpia oferta, com a socis que sou: tant si us oferiu de cangur, com de pintors, com d'electricistes com d'advocats, com de terapeutes, com de venta de joguines, com d'oferta d'assegurances... hi cap tot.

La idea és que quan ens calgui un servei o producte, el primer lloc on cerquem sigui aquí. Així trobarem algú afí als nostres plantejaments de vida. Molt útil quan ha de venir algú a casa i hi tenim les criatures en horari escolar, per exemple...

I molt útil per crear xarxa, ajudar-nos i enfortir els vincles entre la gent de la Xell i amics!
Aquest directori és públic al WEB, perquè tothom hi tingui accés de lectura (socis i no socis) i en farem difusió.

Ja hi són l'Olga, el Pere, la Sara, la Tatiana... i més... i molts més que hi falteu!

Aquí teniu l'enllaç a les dades de les persones sòcies de la XELL que ofereixen productes i serveis:


PROPERES ACTIVITATS

XELL: en verd
Projectes XELL: en blau
Criança XELL: en rosa

CLIQUEU ALS ESDEVENIMENTS PER A MÉS DETALLS

També podeu accedir a l'Agenda detallada

Si feu servir Google Calendar, podeu afegir el calendari de la Xell (XELL) i el d'altres activitats afins (ALTRES) als vostres calendaris: COM FER-HO?

La Xell és la Xarxa d'Educació Lliure, una xarxa de persones a favor d’una mirada respectuosa envers les necessitats vitals de la infància.

Creiem que educar no significa instruir, ni tan sols ensenyar, sinó més aviat cuidar i acompanyar els processos de vida dels infants, les seves famílies i els nostres propis.


Formulari per associar-se a la Xell


Formulari per adherir projectes a la Xell


UN VIDEO INTERESSANT:

CARLES CAPDEVILA - Educar amb sentit de l'humor

Més vídeos...

PRESENTACIÓ

Els inicis de la Xell es remunten molt enrere, són fruit dels camins que moltes persones han anat creant al llarg del temps. Recollint aquests fruits, l’any 2005 va sorgir la iniciativa de celebrar unes jornades per enfortir els llaços entre projectes que ja funcionaven i per crear-ne noves sinèrgies.

La Xell té dos grans objectius:
· Ajudar els nous projectes d’educació lliure i facilitar l’intercanvi entre els que ja funcionen, i
· Difondre, des de la proximitat, aquesta mirada respectuosa envers la infància.

Per tirar endavant aquests objectius, la Xell s’ha constituït en una associació que organitza diferents tipus d’activitats de formació, de difusió i d’intercanvi.
Si la teva sensibilitat ressona amb aquestes paraules, et donem la benvinguda i t’animem a que entris en contacte amb nosaltres.

A l'enllàç següent, trobareu la presentació que la Xell va fer als partits polítics durant les converses sobre el tema de la LEC.

http://www.educaciolliure.org/espailegalitat/index.html

Al fitxer adjunt trobareu una entrevista d'un diari d'Euskadi sobre la Xell, en la versió en Castellà

AdjuntMida
Entrevista La Xell-1.pdf17.66 KB