You are hereActualitat

Actualitat


By xell - Posted on 13 October 2014

FESTA 10 ANYS DE LA XELL!

Enguany la XELL fa deu anys d'existència!

Si n'han passat de coses des d'aquelles jornades del 2005!!!!

Us convidem a celebrar i a compartir plegats la festa del desè aniversari de la XELL!!!

Tots els que heu estat en algun moment a la XELL, a la llista [Educaciólliure], en algun Xelifòrum, o tant sols us heu sentit afins a la xarxa, veniu, veniu que ho passarem bé!

Al Parc de la Ciutadella, a Barcelona, de 10:00 a 18:00,per trobar-nos, compartir records, parlar de la XELL, de l'educació lliure, de la situació dels projectes, de les famílies que eduquen a casa, de les entitats afins, TOTES I TOTS convidats!


CANVIS AL PUNT D'INFORMACIÓ DE LA XELL

La Itziar Aranaz no podrà fer-se càrrec del punt d'informació que tenim a Àurea Social els primers i tercers dijous de cada mes. Moltes gràcies Itziar per la feinada i tota la gent que ens has enviat als projectes!

Enguany serà l'Aina Argemí, acompanyant de la caseta i membre del grup de treball de la XELL, qui se'n farà càrrec, a qui transmetem també tot el nostre agraïment!

Per raons logístiques, passarem a obrir el Punt d'informació presencial XELL només el primer dijous de cada mes.i es farà a l'espai de La Caseta, que ja ha ens ha comunicat que acull el punt amb il·lusió!

El nou Punt d'informació XELL començarà el proper dijous 5 de febrer a la Caseta, de 16:00 a 18:00, dinamitzat per l'Aïna Argemí.


Directori de productes i serveis oferts per socis de la XELL

Busqueu un fuster, un massatge, una mainadera, una casa rural, un llapis, un concert a casa, un enginyer, una traducció...?

Directori de productes i serveis


Un directori públic on els socis i sòcies de la XELL hi podreu inscriure la vostra pròpia oferta, com a socis que sou: tant si us oferiu de cangur, com de pintors, com d'electricistes com d'advocats, com de terapeutes, com de venta de joguines, com d'oferta d'assegurances... hi cap tot.

La idea és que quan ens calgui un servei o producte, el primer lloc on cerquem sigui aquí. Així trobarem algú afí als nostres plantejaments de vida. Molt útil quan ha de venir algú a casa i hi tenim les criatures en horari escolar, per exemple...

I molt útil per crear xarxa, ajudar-nos i enfortir els vincles entre la gent de la Xell i amics!
Aquest directori és públic al WEB, perquè tothom hi tingui accés de lectura (socis i no socis) i en farem difusió.

Ja hi són l'Olga, el Pere, la Sara, la Tatiana... i més... i molts més que hi falteu!

Aquí teniu l'enllaç a les dades de les persones sòcies de la XELL que ofereixen productes i serveis:


PROPERES ACTIVITATS

XELL: en verd
Projectes XELL: en blau
Criança XELL: en rosa

CLIQUEU ALS ESDEVENIMENTS PER A MÉS DETALLS

També podeu accedir a l'Agenda detallada

Si feu servir Google Calendar, podeu afegir el calendari de la Xell (XELL) i el d'altres activitats afins (ALTRES) als vostres calendaris: COM FER-HO?

La Xell és la Xarxa d'Educació Lliure, una xarxa de persones a favor d’una mirada respectuosa envers les necessitats vitals de la infància.

Creiem que educar no significa instruir, ni tan sols ensenyar, sinó més aviat cuidar i acompanyar els processos de vida dels infants, les seves famílies i els nostres propis.


Formulari per associar-se a la Xell


Formulari per adherir projectes a la Xell


UN VIDEO INTERESSANT:

Tràiler Documental el Roure

Més vídeos...

PRESENTACIÓ

Els inicis de la Xell es remunten molt enrere, són fruit dels camins que moltes persones han anat creant al llarg del temps. Recollint aquests fruits, l’any 2005 va sorgir la iniciativa de celebrar unes jornades per enfortir els llaços entre projectes que ja funcionaven i per crear-ne noves sinèrgies.

La Xell té dos grans objectius:
· Ajudar els nous projectes d’educació lliure i facilitar l’intercanvi entre els que ja funcionen, i
· Difondre, des de la proximitat, aquesta mirada respectuosa envers la infància.

Per tirar endavant aquests objectius, la Xell s’ha constituït en una associació que organitza diferents tipus d’activitats de formació, de difusió i d’intercanvi.
Si la teva sensibilitat ressona amb aquestes paraules, et donem la benvinguda i t’animem a que entris en contacte amb nosaltres.

A l'enllàç següent, trobareu la presentació que la Xell va fer als partits polítics durant les converses sobre el tema de la LEC.

http://www.educaciolliure.org/espailegalitat/index.html

Al fitxer adjunt trobareu una entrevista d'un diari d'Euskadi sobre la Xell, en la versió en Castellà

AdjuntMida
Entrevista La Xell-1.pdf17.66 KB