Tornar al llistat

Espai Dansa

Detalls de l'activitat

Data
07/05/2016

Horari
11:30 - 13:00

Lloc
Espai Obert La Serra

Ubicació
Espai Obert La Serra, Sant Pere de Ribes, España

Organitza
ESPAI OBERT LA SERRA

Ponents
Patrícia Escudero

Tipus
Periòdica

Preu general
8 €

Preu soci
5 €

Més informació

https://www.facebook.com/events/1603742163273981/

Ubicació

espai-dansa
Estem molt contentes de poder-vos informar que aquest proper dissabte 7 de Maig fem la segona trobada a l’ESPAI DANSA a l’Escola Espai Obert La Serra!!
 
Sessions a càrrec de la Patrícia Escudero Morales, mare de l’escola membre de la Comissió Pedagògica i mestra de música que engega aquest projecte amb moltíssima il·lusió i ganes de compartir la seva passió per la música i el moviment.
 
A continuació ens explica la seva proposta:
 
Espai Dansa és…
 
un Espai de joc i expressió corporal i musical lliure.
 
 
Aquesta llibertat pot expressar-se quan ens podem alliberar de les expectatives dels altres i viure de forma espontània, amb consciència.
És per això que es promou la creació d’un espai de no-judici, on simplement SER, on cadascú pugui explorar el seu cos a partir de l’ambient que es crea en un mar d’onades musicals, deixant-nos emocionar i permetent que l’energia de l’emoció ens mogui, gaudint de tot el nostre cos, explorant possibilitats, investigant en la recerca de la pròpia veu, improvisant amb instruments…
 
Un espai que promou l’autodescubriment: em conec, m’estimo, em puc obrir als altres sense perdre’m, continuo sent qui sóc, creixent, desplegant ales des de dintre, i amb els altres…
 
Un espai on m’aturo, m’escolto, respiro deixant que entri l’aire i m’ompli lenta i profundament…em deixo tocar per la música fins on puc, em deixo anar, deixo que sigui el meu cos qui parla, qui s’expressa, em gaudeixo i, si vull, m’apropo a l’altre o accepto l’apropament d’algú, sense por a perdre’m, permetent-me expressar en cada moment com realment desitjo…
 
Un espai on compartir, des de l’amor, el goig de la VIDA!!
 
Proposem sessions setmanals de dues hores en dos dies diferents. Per exemple:
 
Una setmana DIMARTS de 18:30 a 20:30h
 
La següent setmana el DISSABTE pel matí de 11 a 13h
 
I així anar alternant
 
Em sembla preciós poder compartir moments com aquests en família. Alhora, la meva experiència, tant personal com professional, em fa veure que és molt important que els adults disposem d’espais on puguem gaudir sense haver de cuidar de d’altres, un moment només per a tu mateix.
 
És per això, que proposo que les sessions de dimarts estiguin enfocades per a adults i les de dissabte per a famílies. En aquest últim cas, recordem que són els pares i mares els que es fan càrrec dels seus fills i filles, cuidant l’ambient que es crea entre tots durant la sessió per tal que tots estiguem bé.
 
PREU socis EOS 5 euros
PREUS no socis EOS 8 euros
Reserva la teva plaça activitats@espaiobertlaserra.org
Minim de 5 persones
 
Em sembla molt interessant que hi hagi una certa regularitat per tal que es vagin donant processos que puguin ser interessants per a les persones que hi participin, així com beneficiar-nos tots de l’espai que construïm plegats. Es per això que proposo l’opció d’un pagament mensual de 15 euros per a socis EOS, i 25 euros per no socis.
 
Nenes i nens gratuït.
 
Hi ha l’opció de poder disposar d’una persona de confiança per a tenir cura de les nenes i els nens durant la sessió per a adults. Aquest servei té un preu de 5 euros i s’hauria d’avisar com a mínim 48 hores abans per tal de poder-ho organitzar.
 
Les sessions tindran lloc a la Sala de Moviment de l’Escola Espai Obert La Serra de Sant Pere de Ribes.
 
Per a qualsevol dubte o suggeriment podeu contactar amb mi a patricia.escudero@gmail.com o al telèfon 678-55-70-97
 
 
 
 
Amb ganes de compartir aquest viatge!!

Activitats relacionades