Tornar al llistat

Espai maternal, acompanyament a la criança 0-2 anys - ARBREDA CREIXENT

Detalls de l'activitat

Data
05/04/2016

Horari
16:30 - 18:00

Lloc
Arbreda Creixent

Ubicació
Passeig de Rubí, 42, Sant Cugat del Vallès, España

Organitza
L'ARBREDA CREIXENT

Ponents
varis

Tipus
Periòdica

Preu general
30€ una tarda al mes, 10€ un dia puntual €

Més informació

https://laciranda.wordpress.com/2016/02/11/espai-maternal-acompanyament-a-la-crianca-0-a-2-anys/

Ubicació

espai-maternal-acompanyament-a-la-crianca-0-2-anys-arbreda-creixent

Un espai per compartir amb altres mares/pares, amb els nadons i amb altres persones properes al món de la maternitat.

L’Arbreda Creixent ens ofereix un entorn ple d’arbres, amb una sala de fusta, amb materials que afavoreixen les relacions, l’exploració motriu i la manipulació d’elements naturals. Disposarem també de cuina, bany i exteriors.

DIMARTS, 0-12 mesos

Els dimarts per la tarda ens trobarem amb les famílies que acompanyem infants recent nascuts i fins a l’any de vida fora del ventre matern. Un espai/temps per trencar la soledat, els falsos mites, per compartir, per desfogar-se, per simplement estar en companyia, per veure com els nadons en estar junts s’autorregulen i nosaltres, en estar amb altres mares/pares, ens permetem relativitzar el que ens passa i podem descansar una mica més.

Compartirem dinàmiques per crear tribu, per descobrir l’entorn, per acompanyar l’exploració sensorial i el desenvolupament motriu dels infants. Un espai/temps cuidat i segur que respecti el temps d’exterogestació i els primers contactes amb el món més enllà del cos de la mare/pare.

DIJOUS, 12-24 mesos

Els dijous per la tarda ens trobarem amb les famílies dels infants que ja han començat a desplaçar-se i caminar. Un espai/temps per seguir compartint la intensitat, els primers descobriments conscients dels infants, les primeres paraules, les caigudes, els primers plantejaments sobre l’educació que volem pels nostres petits, la gestió dels limits i les relacions amb els altres infants, la cura de l’entorn familiar, etc.

Compartirem dinàmiques que facilitin el desenvolupament motriu, l’exploració sensorial, el joc heurístic i l’experimentació amb diferents materials. I experiències que apropin als infants al món de la paraula, la cançó, el conte i els jocs de falda… I que comencin a teixir les condicions que facilitin unes relacions segures i satisfactòries amb els altres.

LA VISITA DEL MES

La darrera setmana de cada mes tindrem la visita d’una especialista per compartir sobre alguna temàtica específica. Convidarem altres mares, terapeutes i professionals perquè ens facilitin informacions més específiques sobre els temes que ens interessin i puguem resoldre dubtes mentre seguim acompanyant als nadons.

Espais adequats per a mares/pares i nadons
Infants de 0 a 1 any: els dimarts de 16.30h a 18h 
Infants d'1 a 2 any: els dijous de 16.30h a 18h
30 euros per una tarda al mes
10 euros per venir puntualment el dia de la visita de l'especialista 
a l'Arbreda Creixent (Passeig Rubí, 42. Valldoreix) 
Inscripcions a viularbreda@gmail.com

Activitats relacionades