Tornar al llistat

Portes obertes La Caseta

Detalls de l'activitat

Data
13/03/2020

Horari
16:00 - 18:00

Lloc
Carrer de Mateu 16, Barcelona (Gràcia) - L3 Fontana

Organitza
LA CASETA

Tipus
Puntual

Més informació

http://www.la-caseta.com/qui-som/

Ubicació

portes-obertes-la-caseta

Des de la Caseta us convidem a conèixer els dos projectes educatius que conviuen cada matí a l’espai: La Petita Caseta, per infants d’1 a 2 anys, i la Caseta, per infants de 2 a 6 anys.

Seran el proper divendres 13 de Març de 2020 a les 16h (Petita Caseta) i a les 17h ( Caseta 2-6 anys). 
Oferim una sessió informativa a més d’un berenar i espai de conversa amb les famílies de La Caseta.
Què és La Caseta?


La Caseta és una cooperativa d’educació viva que acull infants de 2 a 6 anys des de l’any 2000, i des d’aquest curs també acompanyem infants a partir d’un any a la Petita Caseta. Se centra en pilars com el respecte, l’acceptació, l’autonomia, la llibertat, l’alegria i el plaer, els límits i el descobriment d’un mateix i del propi entorn a través d’una metodologia dialogant que facilita sense imposar, creant un marc i un ambient idonis.
A La Caseta confiem en la capacitat innata dels infants per a guiar els seus aprenentatges i autoregular-se en aquesta descoberta. Així doncs, reconeixem la necessitat del moviment i el joc espontani com a vivències que permeten que l’infant s’expressi, es vinculi amb els altres, es conegui a si mateix i a l’entorn. Per això oferim un entorn segur i adequat perquè pugui créixer i descobrir el món des dels seus desitjos i les seves necessitats, acompanyat d’un adult que garanteix aquest ambient segur i harmoniós.
Si vols veure com és un dia a La Caseta, pots fer-ho en format vídeo a través d’aquest enllaç
Tenim moltes ganes de compartir la tarda amb vosaltres, us hi esperem!

Activitats relacionades