Tornar al llistat

TALLER la nena i el nen interior

Detalls de l'activitat

Data
14/05/2016

Horari
10:00 - 00:00

Lloc
L'Albada (Mas del Mau) Arbúcies

Ubicació
Arbúcies, España

Organitza
L'ALBADA

Tipus
Puntual

Més informació

Ubicació

taller-la-nena-i-el-nen-interior
Dedicarem aquest dia molt cuidat a reconnectar amb el nostre infant intern i maternar-lo-nos.

El nen i la nena interiors és una experiència intensa que forma part de la nostra formació, adreçat a persones, com a acompanyants, pares i mares, amigues, parelles… sovint no ens és fàcil veure i donar allò que no hem rebut..

Dedicarem aquest espai molt cuidat a reconnectar amb el nostre infant intern, a prendre consciència de les seves/meves necessitats autèntiques. Nodrint-nos a través de l’experiència d’una contenció i autoritats clares, i amoroses. Deixant-nos ser i redescobrint-nos des del no judici.  
Aquest Taller del nen@ interior el sentim una experiència profunda on poder reparar ferides primàries i gaudir de l’oportunitat de viure-rebre tot allò que vivencien els nostres nens-es en el dia a dia en un espai amorós i respectuós com és l’Albada I amb una Mirada I acompanyament curòs.
Treball vivencial, creat i dedicat com un regal pels vostres xiquets-es interiors, ja que en la majoria dels casos, no van poder rebre aquest tracte amoròs i respectuòs.
Un espai-temps per a reconèixer i atendre les seves necessitats més autèntiques i legítimes, nodrint-nos a través de l’experiència d’una contenció i autoritats clares, i amoroses. 

Activitats relacionades