Aquest formulari serveix per donar-vos a conèixer a la XELL per què puguem contactar-vos, per poder-vos fer projecte Emergent XELL o bé per donar seguiment al tràmit d’adhesió a la Xarxa.

Si ets un projecte que compleix els requeriments de la Xell cal que ambdós ens coneguem per poder-nos explicar qui som, que fem els uns i els altres i compatir les afinitats pedagògiques que han portat a trobar-nos.

Després d’una primera visita en format de Supervisió Pedagògica, el projecte i la Xell, conjuntament, decidim si tirar endavant l’adhesió. Un cop el projecte és adherit, totes les acompanyants i famílies (i els seus membres) passen a comptar com a associats de la Xell i a gaudir dels avantatges si així ho desitgen.

Teniu més informació al Perquè associar-se

Si teniu algun dubte, podeu dirigir-vos a secretaria@educaciolliure.org

Error. No embed found for the given URL

Ubicació

En compliment del què estableix l’article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades personals formen part d’un fitxer del qual és responsable La Xell. D’aquesta manera, informem que pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició posant-te en contacte amb la Xell.