Volver al listado

L'ARBREDA CREIXENT

Detalles del proyecto

Año de fundación
2009

Ubicación
Passeig de Rubí 42, Valldoreix

Estado del proyecto
Adherit XELL

Edad de los niños
De 1 a 3 anys / De 2 a 6 anys / De 3 a 6 anys

Capacidad
20 niños

Acompanyants
3

Format
Families

Contacto

Rebeca i Irene

arbredacreixent@gmail.com

http://www.arbredacreixent.com

693910206

http://www.facebook.com/lArbreda

Ubicación

Capçalera arbreda creixent
Què és l’Arbreda Creixent? 
Un lloc on els teus fills poden connectar amb la seva essència i créixer des del respecte a si mateixos cap als altres i cap a l’entorn.

Acompanyem de prop
La nostra ràtio d’un adult per a cada 7 infants ho fa possible. Els nostres educadors atenen els infants amorosament i estableixen amb cadascun d’ells una relació empàtica, d’acceptació positiva incondicional i d’autenticitat. El nostre acompanyament respecta els processos de desenvolupament perquè cada criatura pugui evolucionar des del seu interior, al seu propi ritme, connectat amb les seves necessitats autèntiques, els seus desitjos, les seves emocions i els seus sentiments.

Volem facilitar que el teu fill sigui lliure de ser com és, sense que ningú el jutgi, i que es pugui conèixer i confiar en si mateix, així com ajudar-lo a preservar la seva alegria natural per aprendre, la seva curiositat innata i la seva exuberant creativitat.Potenciem la col•laboració entre els infants i qüestionem la competitivitat. Creiem, com diu Ken Robinson, que la col•laboració és l’essència del creixement i l’ambient natural de l’aprenentatge.

La nostra metodologia està basada en teories de Jean Piaget, Maria Montessori, Alexander S. Neill, Rebeca Wild, Emmi Pikler, Arno Stern, Carl Rogers, Ken Robinson, Marshall Rosenberg i Howard Gardner.

Un entorn natural amb ambients preparats
Gaudim d’un espai verd i ric en possibilitats, on la natura és un educador més. A cel obert amb aire, pluja, sol i vent, vivim la natura i les diferents estacions, amb arbres que ens  donen flors i fruits.Organitzem l’espai per racons amb materials diversos per donar resposta a les necessitats i capacitats d’aprenentatge de les criatures. Tenim ambients d’experimentació sensorial, de psicomotricitat gruixuda (tova i dura), de psicomotricitat fina, de joc simbòlic, de construcció, d’investigació cognitiva…

Els adults a l’Arbreda Creixent
Les mares, els pares i els educadors també creixem contínuament a l’Arbreda Creixent. Cada dia aprenem amb la innocència, la intel•ligència i l’autenticitat dels nens i amb la pràctica de la pedagogia viva, que és molt intensa i molt enriquidora. Els adults, a l’Arbreda Creixent, tenim diferents espais on compartir les nostres vivències, especialment a les jornades pedagògiques i les trobades familiars. També aprenem a fer comunitat, a treballar en equip, a autogestionar-nos i a ser proactius. Som una associació assembleària i ens organitzem per comissions.

Funcionament General
Seguim el calendari escolar però allarguem l’activitat tot el juny i les primeres setmanes de juliol. L’horari habitual és de 9:30h a 14:30h.

Proyectos relacionados

  • La Malva Espai Educatiu a Rupià (Baix Empordà)

    carrer Industria 8 (Rupià)

    Ir al proyecto ›
  • Comunitat Educativa Nunun

    C/ de les escoles, s/n (Arfa, Ribera d'Urgellet (Alt Urgell))

    Ir al proyecto ›