Difusión

difusion

El WEB de la XELL

Pàgina Projectes XELL

Les persones i famílies que busquen espais d’educació lliure solen començar per preguntar-nos a la XELL. I la resposta que donem és el directori de Projectes XELL, que es troba en aquest WEB, amb mapa inclòs, filtratge per ubicació per tipus, etc… I cada projecte Adherit XELL té la seva pròpia fitxa amb més detalls sobre l’espai, incloent-hi fotos, vídeos, descripció, dades de contacte i l’enllaç al web de l’entitat.

Igualment, quan ens pregunten directament per correu electrònic a l’adreça de secretaria XELL, els responem indicant-los quins projectes XELL tenen aprop i convidant-los a que mirin el mapa de projectes XELL que tenen al WEB, amb el directori i fitxes detallades inclòs.

Xelifòrums

Pati llimona

Una de les activitats insígnies de la XELL, oberta a tothom i gratuïta. Es tracta de xerrades-debat sobre temes relacionats amb el que nosaltres entenem per educació lliure, que es fan els quarts divendres de mes, al vespre, al Pati llimona de Barcelona.

Parlem de Límits, d’acompanyament emocional, de les diferents etapes de l’aprenentatge. Tot a nivell introductori per donar a conèixer als nouvinguts la mirada de la XELL en vers la infància.

Xerrades pel territori

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A demanda o per iniciativa pròpia, participem en xerrades sobre educació on també parlem de Límits, d’acompanyament emocional, de les diferents etapes de l’aprenentatge.

Anem a centres cívics, escoles públiques, associacions afins, projectes, fires… Allà on ens demanen!
Hem anat des de Palma de Mallorca a Aïnsa, des d’Alacant a Figueres!
Avisem de les xerrades a la llista [Educaciolliure] i a l’agenda XELL, estigueu atents! També informem a les lliste territorials de la zona on fem la xerrada!
Per a més informació o demanar xerrades, contacteu si-us-plau amb secretaria@educaciolliure.org.

Presència activa a FIRES

Fira de la terra 2014 - 2

La XELL participa a les fires afins per difondre l’Educació Lliure i els projectes XELL. Donem a conèixer les alternatives al sistema educatiu tradicional que són ja una realitat.

En aquestes fires la XELL compta amb un stand on estan representats tots els projectes adherits i emergents, principalment, i aquells que són afins. Tots ells en les etapes de criança, infantil, primària i secundària.
En la majoria d’elles fem Xerrades entorn la pedagogia lliure, i atenem a totes les qüestions o dubtes que les persones presents puguin tenir.