Tornar al llistat

Comunitat Educativa Nunun

Detalls del projecte

Any de fundació
2013

Ubicació
C/ de les escoles, s/n, Arfa, Ribera d'Urgellet (Alt Urgell)

Estat del projecte
Afí a la XELL

Edat dels infants
De 1 a 3 anys / De 3 a 6 anys

Capacitat
18 Infants

Acompanyants
2

Format
Acompanyants, Families

Contacte

Alba Gil Povea

comunitateducativanunun@gmail.com

610897904

https://www.facebook.com/Comunitat-educativa-el-NunuN-538523256184107/?fb_dtsg_ag=AdwHX-jCOd6EjuZ0ziHIQ0oZiwst-vAwzSgMbrOU6ilaUQ%3AAdwwOaDcIF0cYiSujKGt_zDw8PIs1gDoE3eIvxXAi81i0w

Ubicació

La Comunitat educativa NunuN és una associació sense ànim de lucre que està formada per un grup de professionals de l’educació, famílies i col·laboradors que compartim uns valors educatius comuns.

L’Associació Educativa NunuN ha sorgit de la inquietud d’unes quantes famílies de crear una alternativa educativa a la comarca de l’Alt Urgell, que doni continuïtat a un estil de criança  amorós i fortament respectuós amb els infants.

Els projectes que actualment s’estan desenvolupant des de la Comunitat educativa NunuN són:

  • L’Escoleta NunuN, el projecte insígnia de la comunitat, és un espai educatiu amb una pedagogia viva, lliure i activa.
  • La difusió dels valors de la Comunitat educativa NunuN, a través de xerrades, tallers vivencials, activitats, cursos, cinefòrums, i la participació a fires. Aquestes activitats estan destinades a famílies, educadors, mestres, i a tothom a qui li puguin interessar.

L’escoleta Nunun és un projecte educatiu i de vida gestionat per persones formades en educació viva, activa i lliure, amb al col·laboració de les famílies i d’altres persones voluntàries. Està pensat per acollir infants de 0 a 6 anys i les seves famílies. La nostra mirada educativa es basa en el respecte profund als ritmes i necessitats dels infants, la confiança en que aprendran, l’acompanyament de les seves emocions, la lliure circulació per diferents ambients i uns límits lògics i clars que contribueixin a la seguretat i la calma en l’espai.

A Nunun disposem d’un espai adequat i preparat pels infants, obert en horari ampli i flexible, adaptant-nos a les necessitats de les famílies. Les quotes són el màxim d’ajustades possibles, tenint en compte que, per atendre als infants com creiem, la ràtio ha de ser baixa.

Projectes relacionats