Tornar al llistat

La Malva Espai Educatiu a Rupià (Baix Empordà)

Detalls del projecte

Any de fundació
2018

Ubicació
carrer Industria 8, Rupià

Estat del projecte
Afí a la XELL

Edat dels infants
De 2 a 6 anys

Capacitat
10 Infants

Acompanyants
2

Format
Acompanyants

Contacte

Patrícia i Neus

lamalva@lluerna.cat

http://www.lluerna.cat/lamalva/

644846696

http://facebook.com/lamalvaespaieducatiu

Ubicació

Conscients de la importància de que els primers anys de vida dels infants són els més determintants per la nostra existència, d’aquí sorgeix la creació d’un entorn saludable pel desenvolupament integral del nen/a. Un espai d’aprenentatge i joc en el que tant nens i nenes com adults creixem de la mà. Una educació activa, on l’infant se senti feliç, segur i sobretot lliure en el seu aprenentatge, en el seu desenvolupament i en el seu joc.

La proposta de la Malva és acompanyar l’infant en el camí del seu desenvolupament, amb amor, respecte i llibertat pels seus ritmes i la seva curiositat. Creiem que les persones són curioses per naturalesa i que mentre existeixi una motivació interna no és necessari motivar des de fora.

El seu progrés en l’autonomia i l’autoregulació dels propis processos el centrem en el desenvolupament de les percepcions emocionals, motrius, socials i cognitives.

L’acompanyament de l’adult és des d’una mirada neta, àmplia i amorosa, afavorint l’activitat espontània dels nens i les nenes i facilitant vivències i materials on puguin satisfer les seves necessitats, a partir de la seva pròpia curiositat i interès i descobrint per si mateixos/es l’entorn i les experiències on es troben.

Tenim present que sembrar valors positius ens farà créixer amb unes arrels sanes: l’alegria de viure, l’obertura i la disponibilitat per a les experiències noves, la confiança en un mateix, l’auto estima, la percepció dels propis ritmes d’expansió i de replegament, la capacitat de prendre les pròpies decisions, la percepció i empatia amb els altres, etc. I entenem l’aprenentatge d’aquests valors com un procés incessant de presa de decisions, assumint també així les seves conseqüències, on l’error forma part del procés d’aprendre per un mateix.

Projectes relacionats

  • Comunitat Educativa Nunun

    C/ de les escoles, s/n (Arfa, Ribera d'Urgellet (Alt Urgell))

    Anar al projecte ›