Presenta’ns el teu projecte

Pot ser-te útil

Aquest formulari serveix per donar a conèixer el vostre espai a la XELL, per què puguem contactar-vos o, en cas que ja estiguem en tràmits, per què tingueu fitxa al web i sortiu al mapa si us Adheriu o us feu Espai Afí a la XELL, etc…

Projectes Adherits XELL

Per adherir-vos a la xarxa com Projecte XELL, si ets un projecte que compleix els requeriments de la Xell cal que ambdós ens coneguem per poder-nos explicar qui som, que fem els uns i els altres i compatir les afinitats pedagògiques que han portat a trobar-nos. Després d’una primera visita en format de Supervisió Pedagògica, el projecte i la Xell, conjuntament, decidim si tirar endavant l’adhesió. Un cop el projecte és adherit, totes les acompanyants i famílies (i els seus membres) passen a comptar com a associats de la Xell i a gaudir dels avantatges si així ho desitgen.

Espais Afins XELL

O si opteu per fer-vos espai Afí a la XELL, llavors ens ompliu el Formulari d’espai Afí XELL i més endavant podreu omplir el d’aquesta plana per tenir fitxa al web.

Teniu més informació sobre les diferències d’un i altre  a la secció Perquè associar-se

Si teniu algun dubte, podeu dirigir-vos a secretaria@educaciolliure.org
    En compliment del què estableix l'article 5 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades personals formen part d'un fitxer del qual és responsable La Xell. D'aquesta manera, informem que pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició posant-te en contacte amb la Xell.