Com ens organitzem

Pot ser-te útil

Els cercles de treball

cercles-xell

La Xell som la gent que en formem part.  I com a xarxa horitzontal fugim de tota possible jerarquia.
Tant mateix, per ser operatius i coordinar la gestió de l’associació i l’oferta d’activitats ens hem organitzat en base a uns cercles operatius.

Al centre hi tenim el Grup de Treball, on duem a terme les reunions i tasques per tirar endavant amb tot el que proposa la XELL.
Com a segon cercle hi ha unes persones satèl·lit del Grup de Treball, que no hi estan tan actives però que no dubten a col·laborar i a sumar en cas de necessitat.
Al tercer cercle hi trobem els representants de Projectes Adherits XELL, generalment acompanyants, a qui recorrem per participar en conferències, fires, formacions…
Finalment, la resta de gent associada, siguin socis a títol individual o famílies participants d’algun projecte XELL.
Tothom té dret a participar en qualsevol d’aquests cercles, del primer a l’últim. Només es demana un mínim de compromís i estabilitat per poder garantir que es faran les tasques que ens proposem a principi de curs.

Les línies d’actuació i tasques prioritàries que ha de desenvolupar la XELL es defineixen a les Jornades de projectes XELL. Se’n fan dues l’any i ens hi reunim els projectes Adherits XELL per compartir, posar-nos al dia i definir quines necessitats hi ha i com hi pot donar resposta la XELL.