Difusió

Pot ser-te útil

El WEB de la XELL

Les persones i famílies que busquen espais d’educació lliure solen començar per preguntar-nos a la XELL. I la resposta que donem és la llista de Projectes XELL, que es troba en aquest WEB, amb mapa inclòs, filtratge per ubicació per tipus, etc… I cada projecte Adherit XELL té la seva pròpia fitxa amb més detalls sobre l’espai, incloent-hi fotos, vídeos, descripció, dades de contacte i l’enllaç al web de l’entitat.

Mapa de projectes XELL 2015-16

Però com podeu veure, al web també hi trobareu el que oferim a la XELL, el perquè associar-se, la mediateca, el directori de productes i serveis oferts per socis i sòcies de la XELL i molt més!

 

 

Xerrades pel territori

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A demanda o per iniciativa pròpia, participem en xerrades sobre educació on també parlem de Límits, d’acompanyament emocional, de les diferents etapes de l’aprenentatge.

Anem a centres cívics, escoles públiques, associacions afins, projectes, fires… Allà on ens demanen!
Hem anat des de Palma de Mallorca a Aïnsa, des d’Alacant a Figueres!
Avisem de les xerrades a la llista [Educaciolliure] i a l’agenda XELL, estigueu atents! També informem a les lliste territorials de la zona on fem la xerrada!
Per a més informació o demanar xerrades, contacteu si-us-plau amb secretaria@educaciolliure.org.

Presència activa a FIRES

Fira de la terra 2014 - 2

La XELL participa a les fires afins per difondre l’Educació Lliure i els projectes XELL. Donem a conèixer les alternatives al sistema educatiu tradicional que són ja una realitat.

En aquestes fires la XELL compta amb un stand on estan representats tots els projectes adherits i emergents, principalment, i aquells que són afins. Tots ells en les etapes de criança, infantil, primària i secundària.
En la majoria d’elles fem Xerrades entorn la pedagogia lliure, i atenem a totes les qüestions o dubtes que les persones presents puguin tenir.