Associa’t individualment

Pot ser-te útil

Aquest és el formulari per donar-te d’alta com usuari al web i/o associar-te a la XELL.

Si ja ets membre de la XELL, amb aquest formulari et donarem d’alta al web i tindràs accés a l’àrea de socis (afegir-te al directori de productes i serveis, al taulell d’auncis, etc). En aquest cas, indica al formulari que faràs tu l’ingrés a la XELL i posa’ns als comentaris que ja ets membre de la XELL (a títol individual o a través d’un projecte, indicant-nos a quin estàs vinculat).

En cas de no ser soci o sòcia, aquest és el formulari per associar-te a títol individual personal o a títol individual en família.  No com a projecte, ni com a família ni acompanyant de projecte, tot i que en formeu part d’un.

Associar-te a la Xell té una quota anual que funciona amb el curs escolar de setembre a agost.

La quota individual personal cobreix una persona un curs. La quota individual en família, cobreix tots els membres de la família i tots gaudeixen dels avantatges de ser socis XELL.

Si no s’entra a principi de curs aquesta quota es prorrateja per quadrimestre: entrant entre setembre i desembre / entre gener i abril/ entre maig i agost (40€ / 30€ / 20€).

Quota anual individual personal (i familiar):

 • Si es dona d´alta entre SETEMBRE i DESEMBRE: 40€ (50€ familiar)
 • Si es dona d´alta entre GENER i ABRIL: 30€ (40€ familiar)
 • Si es dona d´alta entre MAIG i JULIOL: 20€ (30€ familiar)

Les inscripcions de l’agost les tractem com inscripcions al setembre següent.

Si domicilieu la quota, la podem cobrar fraccionada en tres rebuts, un per quadrimestre, de 15€ setembre + 15€ gener + 10€ maig

Pregunteu per quotes subvencionades per a estudiants i persones a l’atur (15€ per tot el curs).

Si vols associar tota la família, indica’ns-ho al comentari, al final, i ens passes el nom, email i DNI de la persona adulta que vols associar amb tu, no dels infants.

La XELL ofereix quotes subvencionades per estudiants i persones a l’atur.

Si ets , has estat o vols ser acompanyant/educador de projecte d’educació lliure (XELL o no), indica’ns que ets “mestre” o “educador” al camp “Perfil” i t’afegirem a la llista de distribució d’acompanyants per rebre ofertes de feina i altres informacions específiques per a acompanyants.

Finalment, demanem que paris atenció a la menció a la llei de protecció de dades. Trobaràs la nostra política de privacitat aquí.


  Si ho prefereixes, pots omplir el formulari deixant el número de compte en blanc i pagar la quota fent un ingrés al compte de la Xell:
  Entitat: Caixa d'Enginyers
  Compte IBAN: ES20 3025 0011 72 1400041930
  Codi Swift : CDENESBBXXX
  A nom de: ARCE
  Quantitat: Quota anual pendent*
  Concepte "Quota curs 20xx-yy nom "
  (ARCE és el nom oficial de l'associació: Acompanyament Respectuós a la Criança i l'Educació)
  I ens envies un mail a secretaria@educaciolliure.org avisant que has fet l'ingrés.