Directori de productes i serveis

Pot ser-te útil

Busqueu un fuster, un massatge, una mainadera, una casa rural, un llapis, un concert a casa, un enginyer, una traducció…?

Un directori públic on els socis i sòcies de la XELL hi podreu inscriure la vostra pròpia oferta, com a socis que sou: tant si us oferiu de cangur, com de pintors, com d’electricistes com d’advocats, com de terapeutes, com de venta de joguines, com d’oferta d’assegurances… hi cap tot.

La idea és que quan ens calgui un servei o producte, el primer lloc on cerquem sigui aquí. Així trobarem algú afí als nostres plantejaments de vida. Molt útil quan ha de venir algú a casa i hi tenim les criatures en horari escolar, per exemple…

I molt útil per crear xarxa, ajudar-nos i enfortir els vincles entre la gent de la Xell i amics!
Aquest directori és públic al WEB, perquè tothom hi tingui accés de lectura (socis i no socis) i en farem difusió.

Ja hi són l’Olga, el Pere, la Sara, la Tatiana… i més… i molts més que hi falteu!

Si tu també hi vols ser, només cal que t’associïs!

ONA VIDAL SERRA – Fotògrafa de maternitat

ONA VIDAL SERRA – Fotògrafa de maternitat

Em dic Ona i m’agrada capturar moments, històries i vincles a través de la fotografia d’estil documental.

Quan era petita, em van regalar una càmera digital i m’encantava fer fotos de tot el que veia a casa, sobretot d’aquells instants més quotidians que després en mirar enrere ens generen més nostàlgia. Una tarda de diumenge al sofà, una imatge de la finestra amb el sol ponent-se al fons de la muntanya, la meva germana berenant a la cuina, un aniversari, la roba estesa… M’encanten aquests petits detalls del dia a dia on reposa l’essència de les persones que viuen en aquella llar.

Més o menys per aquella època, els meus pares ens van regalar un llibre amb il·lustracions molt boniques que narrava tot el procés de l’embaràs. Recordo passar mil tardes fullejant aquell llibre i observant els dibuixos de dones embarassades on es mostrava el nadó reposant a l’interior de les seves panxes. Em va deixar al·lucinada. Va ser en aquell moment quan vaig començar a dir que de gran volia ser llevadora.

Amb el pas dels anys, aquella idea va anar mutant i finalment va ser descartada perquè les arts em cridaven molt l’atenció, especialment l’audiovisual. Jo volia explicar històries, posar en pantalla els detalls més minúsculs del dia a dia, atrapar-los i guardar-los a l’interior d’una imatge, d’un vídeo, d’una cançó… És per això que vaig decidir estudiar cinema a l’ESCAC.

Durant els anys d’universitat, em vaig adonar que en tots els projectes que realitzava, sempre acabava anant a buscar el mateix: els vincles, la vida, els instants fugaços, la memòria.

La fotografia documental em permet captar aquells moments que passen a la història en un tancar i obrir d’ulls, aquells moments irrepetibles on neix la vida: l’embaràs, el part i els primers dies de vida del nounat… i fer-los eterns.

Contacte: Ona
Telèfon: 634537840
Correu electrònic: onavidalfotografia@gmail.com
Pàgina web: https://onavidalfotografia.wixsite.com/my-site/sobre-mi
Instagram: @onavidalserra

Arteràpia en la maternitat

Arteràpia en la maternitat

Aquest és un espai per a tu, per connectar amb la cura del teu cos, escoltar i conèixer el bebè que va creixent  i/o ja ha nascut. Un espai de benestar, preventiu i terapèutic, per recordar la teva capacitat innata com a dona per gestar, parir i criar.

:: Aquest és un espai per a tu, dona, si ::

  • Desitges connectar amb tu, amb les noves necessitats que vas experimentant i no trobes el moment.
  • T’asseguis aclaparada pels canvis en el teu cos i el vaivé de les teves emocions.
  • Vols preparar-te per al part i viure-ho de la manera més conscient possible.
  • Has donat a llum, però no ha estat com havies imaginat i tot se’t fa una muntanya.
  • Vols donar el pit però t’assalten molts dubtes i pors.
  • Has tingut una cesària i t’agradaria resignificaraquesta experiència.

Acompanya Anna Martí Borràs Arterapeuta transdisciplinar, especialista en intervenció Sistèmica, formada en Ioga i meditació per a l’embaràs, Doula i Artista tèxtil. Actualment formant-se com a Yoga-doula des del Kundalini ioga.

Gestant en Cercle: art, ioga i meditació per l’embaràs

Gestant en Cercle: art, ioga i meditació per l’embaràs

El ioga ens ofereix una base per prendre consciència del nostre cos, aprendre de la seva força i establir enllaços amb la confiança que podem desenvolupar.

El treball amb la meditació ens permet calmar les nostres emocions i aprendre a desconnectar el neocórtex i connectar amb la freqüència pròpia del bebè i desenvolupar un estar molt necessari per a la futura mamà: espera, silenci, paciència, lentitud, molt útils en els primers anys de criança.

El procés Creatiu ens ofereix recursos que són la metàfora perfecta per al propi procés que nosaltres en primera persona estem experimentant.

Acompanya Anna Martí Borràs Arterapeuta transdisciplinar, especialista en intervenció Sistèmica, formada en Ioga i meditació per a l’embaràs, Doula i Artista tèxtil. Actualment formant-se com a Yoga-doula des del Kundalini ioga.

Dansa

Oferim tallers de dansa, consciència corporal, contact improvisació, consciència corporal per músics, organització de jams de música i moviment per adults i en familia, performances, encàrrecs artístics vinculats al moviment.

Universal

Psicoterapia

Soy psicóloga y terapeuta familiar. Ofrezco terapia familiar o individual para personas que quieran resolver conflictos con la pareja y/o problemas en los hijos. Estoy convencida que muchos de los síntomas que presentan los niños (problemas de sueño, comportamiento, etc.) se generan en el ámbito familiar y si se modifica ese ámbito se puede hacer un cambio duradero.

Barcelona

Mares de dia

Hola famílies! Som dues noies de l’Hospitalet, la Natalia i l’Alicia, i engegem un nou projecte a la ciutat: LILIPUT MARES DE DIA. ¿Què és això de les mares de dia? Som educadores professionals que obrim la nostra llar per acompanyar un grup reduït d’infants d’entre 1 i 3 anys. La ràtio reduïda 1:5 permet una atenció de qualitat a un ambient relaxat i casolà que dona continuïtat al niu familiar. L’Alícia s’ha format en Educació Viva i acompanyament respectuós i la Natalia és mestra d’educació infantil i psicopedagoga. Som a L’Hospitalet a un pis molt acollidor amb un espai exterior fantàstic. Vols saber-ne més? pots escriure, trucar o visitar el nostre blog ;-): www.liliputmaresdedia.blogspot.com

L’Hospitalet de Llobregat

Traducció i interpretació

Traducció i interpretació

Traducció i interpretació català, castellà, anglès i francès.

Traducció jurada anglès-castellà. Títols, expedients acadèmics, certificats oficials, penals, contractes,…

Traducció literària. Alguns títols publicats: Harry Potter (J.K.Rowling), Jakie Brown (Q. Tarantino), La venganza de las risitas (Roddy Doyle), Breu història del futur (Jaques Attali),…

 

Doula, Ilustració

Doulatge: Si busques una mare-doula que acompanyi el teu procés d’embaràs, part i/o pospart… Si sents que necessites que algú no et jutgi, algú amb qui deixar-te fluir, respirar els processos, empoderar-te… Si tu vols, podem primer conèixer-nos en una primera entrevista (cost 0€), per a mirar-nos als ulls i decidir si “és possible”… Sóc aquí. Al teu costat. Acceptant-te incondicionalment. Il.lustració: Realitzo il.lustracions (per a llibres, logos, vinyetes, comic…) principalment relacionades amb la maternitat i la criança. Pots veure alguns dels meus treballs a saracendan.blogspot.com Per ambdúes activitats podeu contactar-me per Facebook [Sara Mare Doula] o telèfon [616339620]. Accepto una part del pagament en moneda social. 😉

Com a Doula: la Selva, proximitats de Sant Celoni, Hostalric i Blanes, i sud-est d’Osona (fins a Vic). Com a il·lustradora: no tinc limitacions geogràfiques.

Teràpies i cursos

Teràpies: Acupuntura, Homeopatia, Podologia, Osteopatia, Fisioteràpia, Reflexologia podal, Massatges, Drenatge limfàtic, Reiki… Classes regulars, Tallers i Cursos: Pilates Ioga facial Dansa-ioga Dansa del ventre Ioga embarassades Ioga postpart amb nadons Massatge per a nadons Mètode Periné i Moviment de Blandine Calais-Germain Pels socis de la Xell oferim un descompte del 10% en totes les nostres teràpies.

Barcelona

sastre artista

Ropa a medida, accesorios, sombreros, muñecos, lencería… Para particulares, teatro, cine… Cursos de costura, arreglos…

barcelona