Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Casal d’estiu El Roser

26/06/2023 - 21/07/2023

Casal d’estiu a El Roser:

-El punt de trobada a l’inici del dia 9:00 serà l’edifici d’infantil, on hi haurà espai interior i exterior de lliure circulació.

-Les famílies els dilluns portaran fruita, pa, humus, palets, per compartir a l’esmorzar… nosaltres ho guardarem a la nevera i durant la setmana els infants

prepararan l’esmorzar. Esmorzarem a les taules d’infantil juntes.

-Els grups d’infants estan separats entre infantil i primària a les estones d’activitats dirigides, ja que estan adaptades a les edats.

-Al cercle del matí i del final del dia farem cercles separats i algun compartit depenent de les necessitats a compartir.

-Les activitats seran adaptades a les edats, però totes seguiran un mateix fil conductor, connectar amb els elements i la natura, amb el moviment, l’art, i el joc.

-Les activitats cada setmana seran diferents i estan inspirades en la presència dels elements i coneixements del medi i respecte a l’entorn.
-L’acompanyament està en la mirada de les emocions i les relacions, la convivència en el grup, fent rituals de tancament i expressant i tenint en compte com estem en el grup.
-Farem ús del bosc de primària i de la nau de psicomotricitat, on estan les teles i podem fer propostes de moviment.
-L’equip serem La Carla, actual Tallerista d’infantil, l’Ari, mare de la cooperativa i acompanyant de migdies i substitucions al Roser i Jo Marina, Especialista d’expressió de la primària. Que siguem dos o tres acompanyants dependrà de la quantitat de criatures. Hi haurà una referent per grup.

Detalls

Inici:
26/06/2023
Fi:
21/07/2023
Event Category:

Organitzador

El Roser
Email:
cooperativa@elroser.coop
View Organizer Website

lloc

El Roser
Camí del Llor 13
Sant Boi de Llobregat, 08830 Spain
+ Google Map
View Venue Website