Loading Events

« All Events

Portes Obertes EL NIU D’HORTA

19 de juny | 17:00 - 19:00

Us convidem a les properes *PORTES OBERTES de EL NIU!* Seran el proper *DIMECRE 19 de juny a les 17h*.

🌱 El Niu és un projecte d’EDUCACIÓ VIVA que acull infants entre 1 i 6 anys al barri d’Horta de Barcelona, amb l’objectiu d’oferir-los un espai on sentir-se acompanyats des del respecte, la llibertat, els límits com a eix de seguretat cap a un mateix i cap a l’altre, l’autoconeixement i l’acceptació.

🌱 Al Niu cada infant descobreix i crea partint dels seus desitjos i inquietuds mitjançant ambients de lliure circulació adequats a les seves necessitats i demandes.

🌱 Partim del fet de que el joc espontani proporciona a l’infant, des d’un punt de vista integral, les vivències que l’ajuden en el seu desenvolupament psicomotriu, emocional, creatiu, social.

🌱 És per això que la funció de l’adult acompanyant és crear un espai harmoniós on aquest moviment espontani succeeixi, oferint a l’infant seguretat i confiança, i també l’oportunitat d’escoltar-se, d’estimar-se, de ser, sense judicis.

➡️ És necessària la confirmació enviant un mail a elniu.escoleta@gmail.com. #educacioviva# #acompanyamentemcional #acompanyamentfamiliar

Detalls

Data:
19 de juny
Hora:
17:00 - 19:00
Event Categories:
, ,

Organitzador

El Niu d’Horta
Telèfon:
611443927
Email:
elniu.escoleta@gmail.com
View Organizer Website

lloc

El Niu d’Horta
Congrés 7
Barcelona, Spain
+ Google Map
Telèfon:
611443927
View Venue Website