Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Portes Obertes – El Niu d’Horta

29/11/2023 | 17:00 - 19:00

Us convidem a les properes PORTES OBERTES de EL NIU! Seran el proper DIMECRES 29 de NOVEMBRE a les 17h.

El Niu és un projecte d’EDUCACIÓ VIVA que acull infants entre 1 i 6 anys al barri d’Horta de Barcelona, amb l’objectiu d’oferir-los un espai on sentir-se acompanyats des del respecte, la llibertat, els límits com a eix de seguretat cap a un mateix i cap a l’altre, l’autoconeixement i l’acceptació.

 

Al Niu cada infant descobreix i crea partint dels seus desitjos i inquietuds mitjançant ambients de lliure circulació adequats a les seves necessitats i demandes.

Partim del fet de que el joc espontani proporciona a l’infant, des d’un punt de vista integral, les vivències que l’ajuden en el seu desenvolupament psicomotriu, emocional, creatiu, social.

És per això que la funció de l’adult acompanyant és crear un espai harmoniós on aquest moviment espontani succeeixi, oferint a l’infant seguretat i confiança, i també l’oportunitat d’escoltar-se, d’estimar-se, de ser, sense judicis.

És necessària la confirmació enviant un mail a elniu.escoleta@gmail.com.

Si voleu conèixer una mica més el nostre projecte i veure un preciós vídeo del nostre dia a dia, podeu fer-ho visitant la nostra web:  www.elniuespaifamiliar.com

Detalls

Data:
29/11/2023
Hora:
17:00 - 19:00
Event Category:

Organitzador

El Niu d’Horta
Telèfon:
611443927
Email:
elniu.escoleta@gmail.com
View Organizer Website

lloc

El Niu d’Horta
Congrés 7
Barcelona, Spain
+ Google Map
Telèfon:
611443927
View Venue Website