Col·labora

Pot ser-te útil

IMPLICAT EN EL TREBALL DE LA XELL

Hi ha moltes maneres d’implicar-se amb la XELL, t’animes?

D’una banda hi ha el grup de treball. Fem una reunió presencial i una virtual al mes. En aquestes trobades parlem dels fronts oberts que tenim com ara preparar les fires, les adhesions de futurs projectes XELL, les activitats i formacions que realitzem, la destinació dels pressupostos… ens organitzem per comissions i anem fent tot allò que pensem que ens pot ajudar a millorar la xarxa. Busquem gent amb ganes de participar, disposada a adquirir un compromís amb el grup i amb il·lusió. És el teu cas? Escriu a secretaria@educaciolliure.org

En algunes ocasions necessitem ajuda en accions més puntuals, com ara penjar cartells, estar a les paredes de les fires, fer de ponent en Xelifòrums, en pedagògiques, xerrades… Si et ve de gust aportar el teu granet de sorra escriu a secretaria@educacuciolliure.org els del grup de treball necessitem també aquestes petites col·laboracions.

FES UN DONATIU

La XELL necessita del teu suport. Fes un donatiu i ajuda’ns a seguir creant vincles entre projectes, famílies i acompanyants que creuen en l’educació lliure. Només amb la col·laboració de tothom podrem fer-ho!

Entitat: Caixa d’Enginyers
Compte IBAN: ES20 3025 0011 72 1400041930
Codi Swift : CDENESBBXXX
A nom de: ARCE
(ARCE és el nom oficial de l’associació: Acompanyament Respectuós a la Criança i l’Educació)

ESPONSORITZA UNA ACTIVITAT

Per donar a conèixer el què fem, el què pensem i qui som, organitzem activitats i propostes gratuïtes. Si tu també penses que aquestes propostes ens ajuden a totes i que són necessàries, pots col·laborar esponsoritzant l’activitat, així tots sortim guanyant!

Contacta amb nosaltres a secretaria@educaciolliure.org

OFEREIX-NOS ELS TEUS SERVEIS

Un directori públic on els socis i sòcies de la XELL hi podreu inscriure la vostra pròpia oferta, com a socis que sou: tant si us oferiu de cangur, com de pintors, com d’electricistes com d’advocats, com de terapeutes, com de venta de joguines, com d’oferta d’assegurances… hi cap tot.

La idea és que quan ens calgui un servei o producte, el primer lloc on cerquem sigui aquí. Així trobarem algú afí als nostres plantejaments de vida. Molt útil quan ha de venir algú a casa i hi tenim les criatures en horari escolar, per exemple…

I molt útil per crear xarxa, ajudar-nos i enfortir els vincles entre la gent de la Xell i amics!
Aquest directori és públic al WEB, perquè tothom hi tingui accés de lectura (socis i no socis) i en farem difusió.

VOLUNTARIAT XELL

Ens falta un tècnic de so!! Necessitem un micro pel xel·liforum, volem fer un cartell ben gran per les fires, no tenim carpa, busquem un dibuix per la samarreta… no ho sabem fer tot, i sovint ens falten materials que ens ajudarien molt a millorar les propostes que fem. Si amb les teves mans, la teva energia o amb allò que tu tens creus que ens pots ajudar… t’estem esperant! Ofereix-nos els teus serveis i estarem molt agraïdes! Escriu a secretaria@educaciolliure.org si aquest és el teu cas i ens dius:

  • Àmbit (tècnic de so, penjar cartells, participació a fires, etc…)
  • Ubicació (on vius, per situar-te)
  • Telèfon i mail
  • Soci/a XELL: si/no
DÓNA A CONÈIXER LA XELL

Volem seguir creixent, somiem en crear una xarxa que aculli totes les persones interessades en l’educació lliure. Els teus amics ens coneixen ja? Participes en una trobada i vols parlar de nosaltres? Tens un blog o la teva pàgina és seguida per molta gent… parla de nosaltres i ajuda’ns a seguir somiant!

Contribueix penjant cartells, compartint-los a internet, convidant als teus coneguts a les activitats… explica-li a tothom!

ASSOCIA’T A LA XELL