Detalls del projecte

Any de fundació
2012

Adreça
CLOT, BARCELONA

Estat
Afí a la XELL

Edats
De 1 a 3 anys

Capacitat
16 children

Acompanyants
-3

Format
Acompanyants

Contacte

Silvia

escoletadelsencants@gmail.com

http://www.escoletadelsencants.com

633 642 741

https://www.facebook.com/escoletadelsencants/

El projecte de l’Associació l’Escoleta dels Encants va néixer l’any 2012 del desig i la necessitat d’algunes famílies, mestres i acompanyants de l’Escola dels Encants de crear un espai d’acompanyament respectuós per a infants d’1 a 3 anys.
Després de mesos d’intens treball, l’Escoleta es va posar en funcionament el curs 2013-2014 a l’antic local de l’Ombeliqo, al carrer del Clot. Al moment de la seva creació el projecte va comptar amb 8 famílies i dos acompanyants.
Uns mesos més tard es van incorporar al projecte l’Òscar i la Sara, que van passar a formar part de l’equip pedagògic , i que han sustentat el projecte des dels inicis fins al curs 2015-16.
Durant el nostre segon curs va ser temps d’afiançar-nos i de veure que a mesura que el projecte creixia s’obrien noves necessitats que implicaven un canvi d’espai
Amb el curs 2015-2106 estrenem un espai propi que ens omple d’il·lusió i ens ofereix el millor marc per assentar-nos i seguir evolucionant.
En el cinquè any del projecte d’Escoleta es tanca una etapa, havent conquerit un projecte sòlid. L’Oscar i la Sara inicien importants canvis vitals i deixen el relleu de l’Escoleta a la Juli, l’Helena i la Mònica, que continuaran fent créixer amb il·lusió aquest projecte d’Escoleta amb unes arrels molt fermes, i reactivant alhora l’Espai dels encants, el nou espai de tardes, amb una mirada integral de projecte.