Detalls del projecte

Any de fundació
2021

Adreça
Carre Pairal, 2, Tarragona

Estat
Adherit XELL

Edats
De 1 a 3 anys / De 2 a 6 anys / De 3 a 6 anys

Acompanyants
2

Contacte

Glòria

escoladelbosclacomella@gmail.com

https://escoladelbosclacomella.com/

615 92 43 54

https://www.instagram.com/escoladelbosclacomella/
L’Associació Escola del Bosc La Comella neix al 2022 amb el projecte El Niu de la Comella; projecte d’Educació Viva, Natura i Art per a nenes i nens dels 2 als 6 anys.
Amb moltes ganes de donar-li continuïtat amb el Cau de la Comella, projecte d’Educació Viva, Natura i Art per a majors de 6 anys.

Estem situats a Tarragona, en un entorn únic, envoltat de les 8 hectàrees de bosc de la Comella amb les escultures de Rufino Mesa.

És un espai d’educació viva perquè les nenes i els nens aprenen a viure, a gestionar les emocions, a conviure amb l’entorn des del respecte, a conèixer-se a un mateix i el món que ens envolta.

Un projecte amb propostes i ambients preparats per un aprenentatge vivencial i respectuós amb els ritmes individuals.

L’actitud de calma, presència i observació de les acompanyants són bàsics pel benestar emocional de les criatures i per guiar els aprenentatges que necessiten i desitgen assolir.

Oferim una metodologia globalitzadora a través de l’art i la natura:

L’art, present en els espais i les propostes, ens ajuda a connectar amb el nostre interior, la nostre creativitat, adquirint eines per recórrer de manera única els camins de la vida.

Tenir l’oportunitat de créixer envoltats de natura ens permet adonar-nos que la natura no és un recurs per les persones si no una llar, quelcom més gran del que formem part com la resta d’animals i plantes i que hem de cuidar molt.