Detalls del projecte

Adreça
Rambla Volart 88, El Baix Guinardó, Barcelona

Estat
Adherit XELL

Edats
De 3 a 6 anys / De 6 a 12 anys

Acompanyants
12

Contacte

Cristina García Carbonell

espaiaigua@yahoo.es

https://espaiaigua.wordpress.com/

636 352 637

Benvinguda/ut,

L’Associació Espai de Criança Aigua (inscrita amb el número 40885 al registre d’Associacions de la Generalitat), creada l’any 2009 al barri del Clot, es trasllada aquest curs 2015/16 al barri del Baix Guinardó de Barcelona.

El projecte va néixer amb el propòsit de portar a terme un acompanyament a la criança i oferir un espai a les famílies amb fills i filles d’entre 3 i 12 anys i dins d’un marc pedagògic basat en l’Educació Lliure i Activa, respectuosa amb l’infant i amb el seu desenvolupament integral.
 

Partim de la concepció d’una criança adreçada a la comprensió del món que envolta els nenes i les nenes mitjançant un entorn adequat, ric i segur que els permeti l’exploració i l’experimentació en llibertat, respectant els processos personals i les seves expressions emocionals en cada moment.

A més, volem que el nostre espai esdevingui un lloc que ens ajudi a reforçar les xarxes socials i a trobar recolzament i suport en una aventura tan important com és la de ser mares i pares, compartint experiències, neguits, alegries, dubtes i tot allò que pugui sorgir…