Tornar al llistat

Mirades - Llar de criança

Detalls del projecte

Any de fundació
2018

Ubicació
Veïnat de la Barceloneta, 15, masia Can Serra, Sils

Estat del projecte
Afí a la XELL

Edat dels infants
De 1 a 3 anys / De 2 a 6 anys / De 3 a 6 anys

Capacitat
5 Infants

Acompanyants
1

Format
Acompanyants

Contacte

Agnès Alegrí

mirades.sils@gmail.com

www.miradessils.wordpress.com

676.31.31.85

https://www.facebook.com/miradessils

Ubicació

Mirades és un espai d’acompanyament en la en la criança i educació als infants d’entre 12 mesos i 6 anys, i amb un màxim de 4-5 infants.

Situats en un entorn rural i a uns 20 minuts de Girona, la masia disposa d’espais i materials, rics en descobriments i experiències, on l’infant és el protagonista.

Amb la mirada i acompanyament de l’Agnès, mestra d’educació infantil, Mirades ofereix un acompanyament amorós
i personalitzat, acord i respectuós amb els ritmes naturals de cada infant a fi de desenvolupar-se de forma integral i comptant amb la participació i col.laboració de les famílies, que són copartícips d’aquest projecte.

La principal activitat dels infants és el joc lliure, l’educació sensorial i la descoberta del seu entorn i materials per sí mateixos. Ara bé, també es proposen una sèrie d’activitats i tallers per treballar els diferents àmbits (psicomotriu, cognitiu, emocional i social) a travès dels diferents llenguatges: verbal, musical, corporal, plàstic i lògico-matemàtic i oferint moments d’observació, descoberta, experimentació i manipulació de diversos materials. A Mirades també fem inmersió lingüística d’anglès d’una forma natural, lúdica i divertida tal i com aprenen el seu idioma matern. Totes aquestes activitats són petites propostes que s’ofereixen a l’infant i el és lliure d’escollir-les o no, i en cas de no fer-ho, pot seguir fent joc lliure amb els materials i espais de la llar amb l’acompanyament de la mare de dia.

La voluntat d’aquest servei és que l’infant se senti com a casa, en un entorn familiar i acollidor, on pugui explorar les seves capacitats i habilitats i adquirir-ne de noves, amb el suport d’un adult de referència, en aquest cas, la mare de dia que l’acompanyarà amb amor i respecte en aquest viatge de creixement i desenvolupament.

A casa, a banda de la meva parella, Àngel i els meus fills Alèxia, Aniol i Roger, que alhora ajuden a enriquir aquest projecte i a enriquir-se ells mateixos de les experiències que es donen, també tenim uns grans companys de viatge: el nostre gos, Llop i els nostres gats Lila i Jacky, els quals, dins la mesura de lo possible i segons com es vagi veient, permeten fer un treball emocional d’alt valor amb els infants. Tots ells són molt bons i tranquils i els encanta estar amb mainada.

Així que si busques un espai on el teu fill o filla creixi en plena naturalesa, respectant els seus ritmes i temps. Un lloc on el joc sigui el centre de tota la seva activitat i que sigui tractat com l’ésser únic i especial que és, amb amor i respecte. Un lloc on trobar altres famílies i persones amb ganes d’aprendre i enriquir-se mútuament. Un lloc on et donin suport en l’educació i criança dels teus fills i filles. Si busques aquest lloc, a Mirades l’has trobat i estarem encantats de rebre’t i explicar-te el nostre projecte personalment.

Projectes relacionats