Detalls del projecte

Any de fundació
2018

Adreça
Veïnat de la Barceloneta, 15, masia Can Serra, Sils

Estat
Afí a la XELL

Edats
De 1 a 3 anys / De 2 a 6 anys / De 3 a 6 anys

Capacitat
5 children

Acompanyants
2

Format
Acompanyants

Contacte

Agnès Alegrí

Info@miradessils.com

http://www.miradessils.com/

676.31.31.85

https://www.facebook.com/miradessils
El projecte de Mirades neix amb la voluntat d’oferir un servei alternatiu d’acompanyament respectuós en l’educació i atenció a la infància, de 9 mesos fins als 6 anys, i amb un rati baix d’infants per acompanyant.
Situats en un entorn rural i a menys de 5 minuts del centre de Sils i a uns 20 minuts de Girona, la masia disposa d’espais i materials rics en descobriments i experiències, on l’infant és el protagonista de les seves accions i aprenentatges.
Amb la mirada i acompanyament de les persones referents, Mirades ofereix una educació personalitzada, acord i respectuosa amb els ritmes naturals de cada infant a fi de desenvolupar-se de forma integral i comptant amb la participació i col·laboració de les famílies, que són copartícips d’aquest projecte.
Tanmateix, la principal activitat dels infants és el joc lliure i la descoberta del seu entorn i materials per sí mateixos. Ara bé, també es proposen una sèrie d’activitats i tallers per treballar els diferents àmbits (psicomotriu, cognitiu, emocional i social) a través dels diferents llenguatges: verbal, musical, corporal, plàstic i lògico-matemàtic i oferint moments d’observació, descoberta, experimentació i manipulació de diversos materials. No obstant, l’infant és lliure de realitzar aquestes propostes o seguir fent el seu joc.
A Mirades es pretén oferir:
– Un acompanyament serè que respecti els ritmes de cada infant.
– Un acompanyament creador que ofereixi materials i oportunitats de descoberta, joc lliure i creixement i desenvolupament integrals.
– Un acompanyament en natura que connecti a l’infant amb aquest medi natural i l’ajudin a adquirir uns aprenentatges significatius.
– El treball d’uns hàbits i rutines que aportin seguretat i autoestima a l’infant
– Crear una xarxa social que doni suport i recolzament en la criança i educació dels infants.
– Oferir un espai d’immersió lingüística en llengua anglesa de forma natural tal i com aprenen la seva llengua materna.
La voluntat d’aquest servei és que l’infant se senti com a casa, en un entorn familiar i acollidor, on pugui explorar les seves capacitats i habilitats i adquirir-ne de noves, amb el suport d’uns adults de referència que l’acompanyaran a ell i a la seva família, amb amor i respecte, en aquest viatge de creixement i desenvolupament.