Detalls del projecte

Any de fundació
2010

Adreça
Avenida Miranda 18, Esplugues de LLobregat

Estat
Adherit XELL

Edats
De 2 a 6 anys / De 3 a 6 anys / De 6 a 12 anys

Capacitat
100 children

Acompanyants
13

Format
Acompanyants

Contacte

Marisa / Olivia

info@momoespai.com

http://www.momoespai.com/

603 53 56 80

https://www.facebook.com/momoespai

MOMO és una escola d’educació viva per a les etapes d’Infantil i Primària, ubicada a Esplugues de LLobregat, en una casa envoltada d’un jardí gran.

És una comunitat educativa autogestionada en la qual educadores i famílies s’uneixen per a co-crear. Ara fa sis anys es va crear l’etapa d’Infantil i fa tres anys es va engegar l’etapa de Primària, que està en procés d’homologació. Les primeres reunions pel somni de secundària ja han començat.

 

Els pilars de MOMO són:

L’acompanyament des del respecte i l’amor a infants i adults

La diversitat

El creixement/evolució constant

 

Ens agraden els materials Montessori, les iniciatives de Piaget, l’escolta de Freinet, els textos de Rebecca Wild i Daniel Siegel entre d’altres com la Comunicació pacífica de Marshall Rosemberg.

Ens agrada estar presents amb els infants, compartir els seus desitjos i reptes,  acompanyar-los amorosament quan se senten remoguts emocionalment. Tot donant temps i espai per a que siguin els protagonistes dels seus propis processos: cordar-se les sabates, gestionar un conflicte, construir un circuit, fer una divisió, autoregular-se. Per a nosaltres, són moments de connexió directa amb la vida. Amb molta cura, preparem els nostres espais per a que els infants creixin en tota la seva plenitud en un entorn segur i respectuós. Amb ells, creixem també nosaltres.

 

El nostre horari és de 9h a 15h amb la opció d’acollida de tarda de 15h-17h i/o d’acollida matinal de 8h a 9h.